Gyermekek

Elindultak az első tanszercsomagok

Dátum: 
2014. augusztus 26.
Önkéntesek – köztük Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, Wolf Kati, Katus Attila, valamint a Herlitz és Posta munkatársainak - bevonásával kezdte meg ma az első tanszercsomagok összeállítását és kiszállítását az Ökumenikus Segélyszervezet.

Kiállítás hírességek iskolás tárgyaiból

Dátum: 
2014. augusztus 19.
Wolf Kati, Rakonczay Gábor és Wessely Márti személyesen is részt vett annak a különleges tárlatnak a mai megnyitóján, melyen az ők, illetve további hírességek által felajánlott, az iskoláskorukhoz köthető személyes tárgyakat állította ki a Segélyszervezet.

Iskolakezdés együtt! - harmadszor

Dátum: 
2014. augusztus 14.
Töltsük meg együtt 1000 rászoruló gyerek iskolatáskáját! Széles körű társadalmi összefogás indul: rászoruló iskolások javára indít nagyszabású országos akciót a Segélyszervezet. 40 hívás a 1353-as adományvonalra most egy tanszercsomagot jelent .

Életre szóló élmény a nyári táborokban

Dátum: 
2014. június 26.
Közel ötven, átmeneti otthonban élő gyermek nyaralhatott gondtalanul egy-egy hétig az Ökumenikus Segélyszervezet és a Tesco Global Áruházak Zrt. Felhőtlen gyermekkor címmel meghirdetett akciójának köszönhetően Balatongyörökön.

Felhőtlen gyermekkor - Előrehozott gyermeknap

Dátum: 
2014. május 23.
Vidám gyermeknapi programmal folytattuk a május elején meghirdetett gyermekek hónapját. A ’Felhőtlen gyermekkor’ programsorozat részeként ezúttal 25 hátrányos helyzetű óvodás vehetett részt egy különleges délelőtti foglalkozáson.

Kézműves kuckó az átmeneti intézmény lakóinak

Dátum: 
2014. február 10.
A miskolci családok átmeneti otthonában élő 100 gyermek számára szerveztek farsangi foglalkozást, melyet meglátogatott Lévai Anikó, jószolgálati nagykövet, aki később egy kézműves kuckót is átadott a lakóknak.

Oldalak